Ακούστε μας Live





Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Θεατρική παράσταση από την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Φυλής


  • Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο Δ.Ε. Ζεφυρίου

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ζεφύρεια 2016», η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει και
χρηματοδοτεί τη θεατρική παράσταση «Ο Έρωτας στα χιόνια» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο Δ.Ε. Ζεφυρίου στον Δήμο Φυλής (Μπουμπουλίνας και 17ης Νοεμβρίου).
  • Η εκδήλωση εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της Περιφέρειας Αττικής για την προώθηση και την ενίσχυση των πολιτιστικών δρώμενων στη Δυτική Αττική, συμβάλλοντας έτσι στην ανασυγκρότηση της ευρύτερης περιοχής.
Η παράστασή της θα παρουσιαστεί από τους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής «δήλος» της Δήμητρας Χατούπη.
  • Ο μπάρμπα - Γιαννιός, ένας μοναχικός γέρος ναυτικός, θα ζήσει τις τελευταίες του στιγμές κάτω από το παράθυρο μιας γειτόνισσάς του, υμνώντας τον έρωτά του προς εκείνη, σαν ένα γλυκύ αποχαιρετισμό στη ζωή και το θαύμα της… Το εμβληματικό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Έρωτας στα χιόνια» και το συγκλονιστικό κείμενο της νεκρώσιμης ακολουθίας σε μετάφραση Ντίνου Χριστιανόπουλου, «παντρεύει» επί σκηνής η Γεωργία Μαυραγάνη, δημιουργώντας την παράσταση «Έρωτας στα χιόνια». Μία χορική θεατρική αφήγηση, που στόχο έχει να φωτίσει με απλό και ποιητικό τρόπο το θαύμα του έρωτα, αλλά και των τελευταίων στιγμών ενός ανθρώπου.
Την παράστασή της θα παρουσιάσουν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της Σχολής Θεάτρου «δήλος» της Δήμητρας Χατούπη την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Δημοτικής ενότητας Ζεφυρίου.

  • Παίζουν: Άρης Αντωνόπουλος, Στέλιος Βάσιλας, Χρυσάνθη Θεοδόση, Σήφης Μηλιαράκης, Δάφνη Νικητάκη, Μαρία Παγκάλου, Αλέξης Σαριγιάν, Μαριέφη Σύκαλλου, Φελίς Τόπη, Κλειώ Χαβγιέ, Άντρια Χαραλάμπους.




Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου