Ακούστε μας Live





Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Συναυλία Με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αιγάλεω, τους Magic de Spell και φίλους


Δήμος Αιγάλεω
Πολιτιστική Διαδρομή 2016
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου Ώρα έναρξης: 21:00

Συναυλία : «Μουσική και Ποίηση»
Με τη Φιλαρμονική του Δήμου, τους Magic de Spell και φίλους.
Θα τους απολαύουμε στο ΑΛΣΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΝΩΤΗΣ»

  • Τραγούδι: Ρένα Στρούλιου, Αναστασία Φαλλιέρα, Bayan: Ξένια Τσέλιγκα, την παιδική χορωδία του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα,το Ελληνικό Κέντρο Λαογραφικών Μελετών (ΕΛ.ΚΕ.ΛΑ.Μ.) και τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αιγάλεω. 
Η συναυλία – μουσική παράσταση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αιγάλεω (σε συνεργασία με το συγκρότημα MAGIC DE SPELL, το Ελληνικό Κέντρο Λαογραφικών Μελετών, την Παιδική Χορωδία του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα και τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αιγάλεω), υπό τον γενικό τίτλο ''ΜΟΥΣΙΚΗ + ΠΟΙΗΣΗ'', θα αποτελέσει μια συνομιλία των δυο μορφών καλλιτεχνικής έκφρασης, προωθώντας τη συνεργασία μεταξύ της μουσικής και ποιητικής δημιουργίας.
  • Από το Lord of the Rings, τον John Williams (Star Wars), τον Elton John και τον David Bowie, στους Coldplay και την Adele και από τους MAGIC DE SPELL, στην βαλκανική μουσική και τα χάλκινα του Goran Bregovic. 
Aπό τον Ελύτη, τον Ρίτσο και τον Καβάφη, στους Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα και Πάβλο Νερούδα και από τους Μπωντλαίρ και Έντγκαρ Άλλαν Πόε, στον Κώστα Καρυωτάκη, την Κατερίνα Γώγου και τον Roque Dalton.
  • Εισιτήριο: Κοινωνικής αλληλεγγύης (είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου